STICHTING ROMARIO ONDERSTEUNT DE HULPVERLENING AAN MENSEN MET EEN BEPERKING IN SURINAME

Actie 2022   Giving tuesday

Helpt u mee om €750,- binnen te krijgen voor het personeel van OpoDoro thuisbegeleiding, zodat er meer gereisd kan worden naar het binnenland?  Zodat er ook daar thuisbegeleiding geboden kan worden?

Doneer nu!

Actie 2022

Train the hometrainer!

De opbrengst van deze actie is bestemd voor de bekostiging van de opleiding van lokale medewerkers tot thuisbegeleider. Zij hebben een vooropleiding in Sociaal Werk en zullen een training on the job krijgen, een opleidingstraject van een jaar binnen Opo Doro Thuisbegeleiding.  Dit project wordt mede gesponsord door Wilde Ganzen. Stichting Romario zal een deel van de kosten dragen en Wilde Ganzen het andere deel. Voor elke euro die Stichting Romario ontvangt voor dit project zal Wilde Ganzen 50% extra doneren. Uw euro is zo dus eigenlijk 1,50 euro waard! Klik hier voor meer informatie.

10-2022  Actie afgerond,

het benodigde bedrag is binnen! Bedankt!