Stichting Romario

Stichting Romario ondersteunt projecten in Suriname voor minder bedeelde mensen.

Een van onze projecten in Suriname is het bieden van thuisbegeleiding aan mensen met een lichamelijke en/of verstandelijke beperking. Mirjam van Herwijnen werkt in Suriname als projectcoördinator.

‘We ontkennen de noden en gebrokenheid in de wereld niet maar willen het proces van herstel op gang  brengen vanuit de mogelijkheden van de persoon en de gemeenschap zelf.’

Kijk op geef.nl voor de mensen die Stichting Romario ondersteunt.

Een van deze projecten is thuisbegeleiding aan mensen met een lichamelijke en/ of verstandelijke beperking. Kijk op geef.nl voor de mensen die Stichting Romario ondersteunt.

Mirjam van Herwijnen werkt in Suriname voor Opo Doro Thuisbegeleiding. Opo Doro betekent ‘open deur’ of ‘kans’ in het Surinaams. We willen mensen met een beperking ondersteunen, samen nieuwe deuren openen zodat ze een nieuwe kans krijgen op verbetering van de kwaliteit van leven.

Wij zijn op zoek naar mensen die Stichting Romario willen ondersteunen. Dat kan al vanaf 2,50 euro per maand.

Omdat Stichting Romario de ANBI status heeft verkregen, betekent dit dat u uw giften aan Stichting Romario kunt aftrekken van het belastbaar inkomen van u of uw organisatie.

Schrijf u in voor onze nieuwsberichten en like onze facebookpagina om op de hoogte te blijven van ons werk in Suriname.

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief en like onze facebookpagina om op de hoogte te blijven van ons werk in Suriname.

Heeft u nog vragen? Neem dan contact met ons op.

Heeft u een vraag? Voelt u vri j om contact met ons te maken.