STICHTING ROMARIO ONDERSTEUNT PROJECTEN IN SURINAME VOOR MINDER BEDEELDE MENSEN.

Jantine:

Eind 2019 heb ik vrijwilligerswerk gedaan in Suriname. Wat een ontzettende mooie, bijzondere en waardevolle tijd heb ik gehad. De visie van de stichting en het werk dat wordt gedaan voor mensen met een beperking in Suriname heeft een enorme indruk op mij gemaakt.
Door de begeleiding en ondersteuning die ik heb mogen geven aan een aantal mensen, heb ik veel van de Surinaamse cultuur en natuur mogen ervaren en ben ik erg onder de indruk geraakt van dit prachtige land en de mensen.
De Surinaamse stichting ‘Opo Doro’ (wat open deur en nieuwe kans betekent) draagt de stichting aan alle kanten uit! Het is geweldig om te zien hoe Mirjam de kansen en mogelijkheden in Suriname opzoekt en daarmee verder bouwt met de stichting.

Heeft een vraag of wilt u graag meer informatie over Stichting Romario? Vult u het onderstaand formulier in en wij nemen zsm contact met u op!

Je gegevens

Vertel ons hoe we contact met je kunnen opnemen.

Hoe kunnen we helpen?

Stel gerust een vraag of laat eenvoudigweg een reactie achter.

Contactgegevens Nederland:

Stichting Romario
Postadres: Schoener 7, 3863 EW Nijkerk

Telefoon secretariaat: (+31) 06 1983 8500

Aanmelden voor onze nieuwsbrief

Wij zoeken een secretaris en een PR medewerker voor ons bestuur.

Interesse? Neem contact met ons op