STICHTING ROMARIO ONDERSTEUNT PROJECTEN IN SURINAME VOOR MINDER BEDEELDE MENSEN.

Joëlla: ‘In de zomer van 2017 ben ik een aantal weken in Suriname geweest. Tijdens deze weken heb ik ook een aantal keer met Mirjam meegelopen. Dit was echt een geweldige ervaring. Het is ook heel mooi om te zien welke hulp stichting Romario aan deze mensen kan geven. Deze hulp maakt zichtbaar een verschil.
Ik kijk heel positief op deze ervaring terug. Wanneer ik de mogelijkheid zou hebben, zou ik zeker nog een keer naar Suriname willen om echt een tijd mee te kunnen lopen met de stichting. Het is een ervaring om niet meer te vergeten.’

Heeft een vraag of wilt u graag meer informatie over Stichting Romario? Vult u het onderstaand formulier in en wij nemen zsm contact met u op!

Contactgegevens Nederland:

Stichting Romario