STICHTING ROMARIO ONDERSTEUNT DE HULPVERLENING AAN MENSEN MET EEN BEPERKING IN SURINAME

Sponsorprogramma: sponsor een gezin

In Suriname is er weinig thuisbegeleiding voor mensen met een beperking. Deze begeleiding is wel nodig om te kunnen ontwikkelen en groeien.
Door maandelijks een gezin te sponsoren kunt u een bijdrage leveren en de ontwikkeling en groei mogelijk maken én meemaken. Helpt u mee? Lees snel verder!

Samen maken we hét verschil: sponsor een gezin in Suriname

Ondersteun een gezin voor 31 euro per maand. Geef je op via het contactformulier onderaan deze pagina.

Meedoen?
Vul het contactformulier onderaan deze pagina in en geef hierop aan dat u deel wilt nemen aan het sponsorprogramma. Wij nemen contact met u op en stellen het gezin voor dat u kunt gaan ondersteunen.

Wat levert het u op?
Elk half jaar krijgt u een rapportage van de voortgang van de thuisbegeleiding.

Het is ook mogelijk om post aan uw sponsorgezin te sturen. Dit kan via de Surinaamse Stichting Opo Doro Thuisbegeleiding. Zij voeren de begeleiding uit.

Wat gebeurt er met uw bijdrage?
Uw €31,- wordt besteed aan de thuisbegeleiding van de persoon die u sponsort. Een medewerker van stichting Opo Doro bezoekt het gezin en geeft hen thuisbegeleiding.
Waar mogelijk geeft de persoon of het gezin ook een eigen bijdrage, omdat we het belangrijk vinden dat mensen zelf betrokken zijn bij hun eigen proces.

Voor meer informatie over het sponsorprogramma klik hieronder:

sponsorprogramma in het kort

informatie sponsorprogramma