STICHTING ROMARIO ONDERSTEUNT PROJECTEN IN SURINAME VOOR MINDER BEDEELDE MENSEN.

Goederen inzamelen

Het is onze visie om zoveel mogelijk lokaal ondersteuning te organiseren, daarom zijn wij terughoudend met het inzamelen en versturen van goederen vanuit Nederland naar Suriname.

Op dit moment zamelen wij de volgende goederen in:

• kleding (bruikbare zomerkleding gaat naar Suriname, de overige kleding bieden wij aan bij een bedrijf waar wij een bedrag krijgen ten gunste van de stichting)
  • speelgoed (zoals babyspeelgoed, puzzels, knutselspullen)
  • verzorgingsmateriaal, daarbij kunt u denken aan incontinentiemateriaal en -matjes (voor kinderen en volwassenen), EHBO-spullen en aangepaste hulpmiddelen zoals bestek, bordranden etc.

Goederen kunnen ingeleverd worden in Nijkerk (GLD), wij halen geen goederen op. Heeft u goederen voor ons of wilt u iets aanbieden wat hierboven niet genoemd staat, neem dan contact met ons op.

Heeft een vraag of wilt u graag meer informatie over Stichting Romario? Vult u het onderstaand formulier in en wij nemen zsm contact met u op!

Je gegevens

Vertel ons hoe we contact met je kunnen opnemen.

Hoe kunnen we helpen?

Stel gerust een vraag of laat eenvoudigweg een reactie achter.

Contactgegevens Nederland:

Stichting Romario