STICHTING ROMARIO ONDERSTEUNT PROJECTEN IN SURINAME VOOR MINDER BEDEELDE MENSEN.

Goederen inzamelen

Omdat het onze visie is om zoveel mogelijk lokaal ondersteuning te organiseren zijn wij terughoudend met het inzamelen en versturen van goederen. U kunt goederen aanbieden, wij stellen u dan een aantal vragen om te kijken of we deze goederen wel of niet kunnen gebruiken.

Op dit moment zamelen wij de volgende goederen in:

• kleding (volwassenen en kinderen)
  • speelgoed (zoals babyspeelgoed, puzzels, knutselspullen)
  • verzorgingsmateriaal, daarbij kunt u denken aan incontinentiemateriaal en -matjes (voor kinderen en volwassenen), verbandmiddelen, aangepaste hulpmiddelen zoals bestek, bordranden etc.

Goederen kunnen ingeleverd worden in Nijkerk (GLD), wij hebben beperkte mogelijkheden om goederen op te halen. Heeft u goederen voor ons of wilt u iets aanbieden wat hierboven niet genoemd staat, neem dan contact met ons op.

Heeft een vraag of wilt u graag meer informatie over Stichting Romario? Vult u het onderstaand formulier in en wij nemen zsm contact met u op!

Je gegevens

Vertel ons hoe we contact met je kunnen opnemen.

Hoe kunnen we helpen?

Stel gerust een vraag of laat eenvoudigweg een reactie achter.

Contactgegevens Nederland:

Stichting Romario