STICHTING ROMARIO ONDERSTEUNT DE HULPVERLENING AAN MENSEN MET EEN BEPERKING IN SURINAME.

Goederen inzamelen

Het is onze visie om zoveel mogelijk lokaal ondersteuning te organiseren, daarom zijn wij terughoudend met het inzamelen en versturen van goederen vanuit Nederland naar Suriname.

Op dit moment zamelen wij voor verzending de volgende goederen in:

• kleding (bruikbare zomerkleding gaat naar Suriname, de overige kleding bieden wij aan bij een bedrijf waar wij een bedrag krijgen ten gunste van de stichting)
  • speelgoed (zoals babyspeelgoed, puzzels, knutselspullen)
  • verzorgingsmateriaal, daarbij kunt u denken aan incontinentiemateriaal en -matjes (voor kinderen en volwassenen), EHBO-spullen en aangepaste hulpmiddelen zoals bestek, bordranden etc.

Goederen kunnen ingeleverd worden in Nijkerk (GLD), wij halen geen goederen op. Heeft u goederen voor ons of wilt u iets aanbieden wat hierboven niet genoemd staat, neem dan contact met ons op.

kleding inzamelen in container

Gebruikte kleding, schoeisel ( per paar en graag gebonden ), tassen, overige accessoires en textiel zoals bedlinnen, handdoeken.

Kleding welke gescheurd is of op een andere manier kapot is mag u ook doneren. Wij kunnen er alleen geen geld van doneren aan Goede doelen. De verwerking ervan kóst geld.

Wel vinden wij dat dit ook bij de milieu verantwoordelijkheden behoort van de inzamelaar.

Wij verwerken dit op een milieuvriendelijke manier. Het is niet de bedoeling dat defecte kleding bij het huisafval wordt afgevoerd.

Heeft u defecte kleding?

Dan kunt u dit het beste in een aparte zak doen en er een briefje op plakken met de tekst ‘defecte kleding’

Adres kledingcontainer: Jan Steenhof 53, 3862 MC Nijkerk

Hartelijk bedankt voor uw bijdrage!