STICHTING ROMARIO ONDERSTEUNT PROJECTEN IN SURINAME VOOR MINDER BEDEELDE MENSEN.

Vrijwilliger worden in Nederland en/ of Suriname?

NEDERLAND

Wij zijn op zoek naar mensen die hun tijd en talenten in willen zetten voor Stichting Romario. We zoeken o.a. mensen die:

• Ideeën hebben voor leuke inzamelingsacties en/ of hierbij het team willen ondersteunen.
  • Aangeboden goederen willen ophalen.

Wil je ons helpen met een van de bovenstaande acties? Neem dan contact met ons op.

SURINAME

Heb je een hart voor mensen met een beperking en houd je van een uitdaging? Dan is vrijwilligerswerk in Suriname bij Stichting Romario iets voor jou! In de thuisbegeleiding kunnen we altijd mensen gebruiken, zeker mensen met een speciale deskundigheid zoals fysiotherapie, logopedie of ervaring in het werken met mensen met een beperking.

Wil je meer informatie? Neem dan contact met ons op.

Heeft een vraag of wilt u graag meer informatie over Stichting Romario? Vult u het onderstaand formulier in en wij nemen zsm contact met u op!

Je gegevens

Vertel ons hoe we contact met je kunnen opnemen.

Hoe kunnen we helpen?

Stel gerust een vraag of laat eenvoudigweg een reactie achter.

Contactgegevens Nederland:

Stichting Romario