STICHTING ROMARIO ONDERSTEUNT PROJECTEN IN SURINAME VOOR MINDER BEDEELDE MENSEN.

Word donateurMeld je aan als vrijwilliger

Maak kennis met Mirjam van Herwijnen

Een van deze projecten is thuisbegeleiding aan mensen met een lichamelijke en/of verstandelijke beperking. Kijk op geef.nl voor de mensen die Stichting Romario ondersteunt. Mirjam van Herwijnen werkt in Suriname als projectcoördinator. ‘We willen mensen met een beperking ondersteunen zodat we samen met deze mensen en hun netwerk kunnen werken aan de verbetering van kwaliteit van leven.’

Uw donatie is belasting aftrekbaar

Wij zijn ook op zoek naar mensen die Stichting Romario willen ondersteunen. Dat kan al vanaf 2,50 euro per maand. Stichting Romario heeft de ANBI-status. Wat betekent dit voor u? Omdat Stichting Romario de ANBI status heeft verkregen, betekent dit dat u uw giften aan Stichting Romario kunt aftrekken van het belastbaar inkomen van u of uw organisatie.

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief en like onze facebookpagina om op de hoogte te blijven van ons werk in Suriname.

Heeft u nog vragen? Neem dan contact met ons op.